Amit elrejtenek a nadrágok és a topok: a kismama fehérnemű

A fehérnemű vásárlás olykor még nem kismamaként is fejtörést okoz. Megtalálni a megfelelő méretű, fazonú melltartót vagy épp a legkényelmesebb hálóruhát olykor kiteszi a shopping túránk felét. Mégis, a fehérnemű fontos eleme a kismama ruhatárának. Ezért ne ragadj le a kismamaruhák vásárlásánál.

Kismamaként tehát nagy gondot kell fordítani a fehérneművásárlásra. Vannak, akinek már az első hónapokban kényelmetlen lesz a merevítős-szivacsos melltartó. Ilyenkor az egyel nagyobb méret csak átmeneti megoldás, hiszen kényelmesebb ez sem lesz.

Érdemes inkább kifejezetten kismamáknak készített darabok között válogatni. Árban ezek sem haladják meg a vezető fehérneműgyártók árait, viszont a kényelem és komfort érzeted érdekében ez egy megtérülő befektetés.

Lehet kapni terhességi melltartót, ami egy sportmelltartóhoz hasonló, de célszerű már ekkor gondolni a terhesség utáni szoptatós időszakra. Vannak ugyanis rendkívül rugalmas anyagú, több méretig állítható melltartók, amik már rendelkeznek szoptatós csattal. A terhesség alatt is lehet őket hordani, hiszen sem merevítőt, sem szivacsot nem tartalmaznak. Ezek mellé érdemes szülés utánra beszerezni egy-egy szexi darabot. Ezek ugyan merevebbre vannak szabva, kevésbé rugalmasak, merevítő, szivacs ezekben sincs. És ugye fontos, hogy úgy érezd, megtarthatod nőiességedet, ezért ügyelj a fehérnemű külső megjelenésére is.

Csinos és praktikus fehérneműből nem csak a melltartók terén van választék. Ugyanígy válogathatunk hálóingek és pizsamák között. A kismama boltokban ezek mind szoptatósak már.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.